Atestat Transport Marfa (C.P.C)

Atestat conducatori auto care efectueaza transport rutier cu vehicule a caror masa maxima autorizata este mai mare de 3,5 tone (C.P.C)

Conditii:
– conducatorii auto care solicita acest tip de atestat trebuie sa detina permis de conducere avand categoria necesara obtinerii atestatului profesional.

Acte necesare inscrierii:
– copie buletin si permis de conducere (categoria C – obtinuta inaintea datei de 09.09.2009) aflat in perioada de valabilitate;
– fisa tip inscriere.

Tariful este de 300 de lei si include pregatirea teoretica timp de 5 zile la sediul centrului nostru.
Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului de transport marfuri generale sunt urmatorii:
Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei – se competeaza cererea de inscriere .
Participarea la cursul organizat – cursul dureaza o saptamana si de desfasoara la sediul centrului nostru.

EXAMEN

taxa examinare 67 lei
Examenul se va sustine de doua ori pe luna (sambata), pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.
Examenul consta intr-un chestionar de 30 de intrebari tip grila iar candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 21 de intrebari. Durata examenului este de 30 de minute.
Rezultatele la examen se vor afla pe loc, calculatorul afiseaza rezultatul: ADMIS sau RESPINS. Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati la posta, o chitanta de 64 de lei / taxa atestat. Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Constanta (str. Corbului nr. 3 )pentru a depune actele si  a va ridica atestatul.
In cazul nepromovarii examenului, cursantul mai poate da un examen in luna urmatoare contra unui tarif de reexaminare de 50 de lei / atestat.
Examenul va fi sustinut in fata unei comisii formate din 3 membri. Autoritatea Rutiera Romana va desemna 2 reprezentanti ca membri ai comisiei de examinare iar Directia generala infrastructura si transport rutier va desemna un reprezentant ca membru in cadrul comisiei de examinare.

IMPORTANT!
Nu puteti intra in examen fara buletin si permis de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

Leave a Reply